Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

En sallad är så mycket mer än bara sallad

Jag har varit på besök hemma i Sverige de senaste dagarna och lagt massa tid på att träffa släkt och vänner, och desto mindre tid på att laga mat. Däremot har jag ätit en massa gott! Så blir det alltid när jag kommer hem - jag känner liksom att jag måste passa på medan jag kan. Knäckebröd är en favorit. Och kesella. Och smågodis. Kanske är det så, att det blev lite för mycket av godiset, så denna vecka har jag bestämt mig för att köra en liten rensning. Bort med sockret och in med vitaminerna. Jag behöver dessutom en massa vitaminer, för jag lyckades dra på mig en nedrans förkylning hemma på de kyligare breddgraderna.
 
Dagens vitaminbomb till middag bestod av en sallad på gurka, ärtor, groddar, lax och granatäpple. Dressingen gjorde jag av massa hackad mynta, olivolja, citron, salt, peppar och honung. Till detta serverade jag en ny sorts majskex som jag hittade idag då jag botaniserade i affären.

Det här är ju verkligen inget recept, men det kanske ändå kan bidra till någon slags inspiration till vad ni kan lägga i era sallader. Jag fullkomligt älskar sallader eftersom de går att variera i en evighet. Kikärter, kronärtskockor och tomater av olika slag tillhör mina mest frekventa ingredienser. Vilka är era favoriter?
 

Kommentarer
Postat av: Josefine Anerland

Sallad kan ju faktiskt vara väldigt gott!

2013-11-19 @ 09:48:08
URL: http://josefineanerland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0