Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Supersallad med bok choi och dadlar

Det här förvånar mig lika mycket varje gång. Att en rätt jag har lagt ungefär 5 minuter på att laga (ja, laga är kanske överdrivet - sängt ihop är mer passande) drar in ungefär 1000 procent fler likes på Instagram, än en rätt jag faktiskt har tänkt på, studerat och - på riktigt - lagat en mycket längre tid. Jag tycker det är intressant. Vill gemene man liksom rätt och slätt ha saker som tar cirka noll ansträngning? Vill man inte inspireras av kreatörer på Instagram, och sedan tänka att "det där kan jag också göra". Att en sallad eller en smoothie alltid går hem i stugorna är i och för sig inte konstigt eftersom det 1) är gott och 2) är något alla känner till. Men är det inte också rätt tråkigt? 
 
Jag kanske skjuter mig själv i foten här, för just sallader och smoothies är jag 1) mästare på att göra och 2) mästare på att publicera på Instagram. Men varje gång jag gör det, tänker jag också, är jag inte bättre än så här? Är det verkligen det här jag vill förmedela att jag kan laga? För jag kan ju så mycket mer, ändå tar jagandet av likes över, och jag publicerar det jag vet att min publik vill ha - inte det jag vill göra. 
 
Nåväl. Här är en sallad. Den är skitgod. Och när du har stekt bok choien i olivolja behöver du inte göra så mycket mer än att slänga ner den i en djup tallrik med övriga ingredienser. Och en sak till: dadlar. Bästa grejen i sallader. Hej!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0