Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Bananpannkakor med ricotta

Att jag inte gör detta oftare! Bananpannkakor. Det är så gott. Denna gång förstärkte jag dem med ricotta och de blev helt perfekta. Jag älskar dessutom att gå igenom min kyl och mitt skafferi för att hitta olika saker jag kan varva varje lager med för att få till det perfekta tornet.
 
 
Bananpannkakor med ricotta
(ca 10 stycken)
1 mogen banan
2 ägg
100 gram ricotta
1 msk mandelmjöl
½ tsk bakpulver
½ tsk vaniljsocker
Kokosolja att steka i
 
Bär
Frukt
Nötsmör
Kokosflingor
Honung
Yoghurt
Mandelflagor
...etc
 
1.
Mixa alla ingredienser till pannkakorna - se till att bananen är riktigt mogen (gärna svarta prickar på skalet).
 
2.
Smält kokosolja i en stekpanna, häll i smet, cirka en halv deciliter per pannakak. När det börjar bubbla på ovansidan är det dagt att vända pannkakorna.
 
3.
Stapla pannkakorna ovanpå varandra och varva varje lager med era favoritbär, frukter och smaker - använd er fantasi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0