Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Ugnsbakad fetaost med honung och timjan

Vill ni ha ett supersnabbt till på hur ni kan pimpa er sallad och göra den så mycket bättre? Bra, då ska ni få det här. Ugnsbakad fetaost som ringlas med honung och olivolja och kryddas med torkad timjan precis när den tas ut från ugnen. Det blir helt magiskt gott, och gör vilka gröna blad som helst roligare att äta upp! Jag lyxade till salladen ännu lite mer denna gång och blandande ner rökt makrill och mammas hemmagrodda ärtskott. Måste passa på så länge jag är hemma och kan!
 
 
Ugnsbakad fetaost med honung och timjan
Fetaost
Olivolja
Honung
Torkad timjan
 
1.
Sätt ugnen på 175 grader.
 
2.
Lägg fetaosten på aluminiumfolie och vikihop till ett paket. Sätt in i ugnen 10 minuter.
 
3.
Höj värmen till 225 grader, öppna folien och låt fetaosten bli gyllene - det tar några minuter.
 
4.
Ta ut från ugnen och ringla direkt över lite olivolja, honung och strö över timjan.
 
5.
Toppa din favoritsallad med fetaosten och njut ännu mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0