Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Två restaurangtips i Milano

Mina föräldrar är och hälsar på mig i Milano, jippi! Det innebär att bloggen blir lite lidande, främst för att jag inte lagar så mycket mat utan tar med mamma och pappa till mina favoritställe och nya upptäckter. I måndags var vi på Zazà Ramen och åt ramen - såklart. Det var helt otroligt gott. Igår var vi på Trippa som från och med igår kvalat in sig på min topp 5-lista över Milanos bästa restauranger. Jag menar, hur låter lågtempererat ägg med palsternackspuré och brysselkål, eller en vitello tonnato från himmelen? Om ni kommer till Milano på besök så får ni inte missa dessa ställen - och vill ni ha fler tips så är det bara att höra av er.
 
Under tiden får ni hålla till godo med favoritfrukosten! Hej så länge.
 
Bananglass med allt och lite till...

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej!

Följer din blogg flitigt. Älskar dina recept. Tusen tack för all inspiration! Jag undrar om du skulle kunna dela din topp 5 lista på Milanos bästa restauranger enligt dig. Skall dit i April och behöver experthjälp:) Många tack!

Svar: Hej Sara! Vad roligt att höra ifrån dig! Ditt ord är min lag så nu har jag lagt ut ett inlägg om mina fem bästa restauranger i stan! Hoppas de kan hjälpa dig! Behöver du fler tips är det bara att höra av dig! Ha en fin lördag! // Louise
Louise Laurenius

2016-03-04 @ 06:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0