Sallad: version bättre!
Här kommer ett snabbt tips på vad ni kan stoppa i er sallad för att göra den roligare - och betydligt godare - än den slentrianmässiga versionen isberg-gurka-och-tomat.
Skiva fänkål tunt.
Rosta pumpa i ugnen med salt, peppar, malen ingefär och muskotnöt.
Koka tunt skivade polabetor och smaksätt med flingsalt.
Stek pancetta krispigt.
Semi-fritera bladen från betorna i fettet som blir kvar från pancettan.
Grilla purjolök på så hög värme att de blir närmast svarta på ytan.
Toppa det hela med några ansjovisar för att det är gött!
ENGLISH RECIPE
How to make a tasty salad:
Thinly slice some fennel.
Oven roast pumpkin with salt, pepper, grated ginger and nutmeg.
Quickly boil thinly sliced beets and flavor with sea salt.
Fry pancetta in its own fat until crispy.
Semi-fry the beet greens in the fat remaining from the pancetta.
Fry leeks on high heat until charred.
Top the salad with some anchovies.
Kommentarer
Trackback