Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Bakad minipotatis med 6 olika fyllningar

Jag tänker såhär: varför äta en bakad potatis med samma fyllning, när du kan äta sex stycken som var och en bjuder på en unik smkupplevelse. Naturligtvis är dessa sex potatisar i miniformat, för inte ens jag - som älskar att äta mycket och ofta - kan trycka ner sex stora bakpotatisar. Nej, det här är helt vanliga små potatisar, som bakas i ugn och sedan fylls med det som är gott.
 
I mitt fall är alla fyllningar veganska, och jag använda mig av det jag hade hemma. Det är det som är så bra med bakad potatis - perfekt för att använda upp rester, som annars kanske blivit tråkiga. Vad skulle du följa din bakpotatis med?
 
Ett sista tips: använd en äggkartong för att hålla potatisarna upprätta. Är både fint och praktiskt.
 
 
Bakad minipotatis med 6 olika fyllningar
6 vanliga potatisar
2 tsk olivolja
1 nypa salt
 
1.
Sätt ugnen på 200 grader. 
 
2.
Skrubba potatisen, torka av och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och salta. Baka sedan i cirka 40 minuter, tills potatisen är klar.
 
3.
Låt svalna något. Skär sedan ett kryss i toppen och öppna upp potatisarna. Sätt dem i en äggkartong och fyll dem med din fyllningar.
 
FYLLNINGAR:
 
Pesto och tomat: Släng in några tomater på samma plåt som potatisarna och låt dem baka. Mixa en liten näve spenat och några blad basilika med 10 valnötter, 2 msk olivolja, rivet skal från ½ citron, salt och peppar.
 
Rödkål med stekta fänkålsfrön: strimla rödkålen. Värm upp lite olja i en panna. Häll ner fänkålsfrön och stek tills de blir krispiga. Blanda fänkålsfröna med rödkålen. Pressa även ner lite citron.
 
Oliver: Inga konstigheter - fyll med dina favoritoliver.
 
Gul tomat med basilika: Koka upp vatten. Kryssa ungefär 5-6 gula cocktailtomater. Låt dem koka cirka 1-2 minuter i vattnet och skölj sedan kallt. Dra av skalet. Mosa några av tomterna till en sås, behåll de andra hela. Häll i sås och tomat i potatisen och toppa med basilika, och fänkålsfrön om du har över från ovanstående fyllning.
 
Sötpotatis och stekt lök: Jag hade lite bakad sötpotatis över, så jag bara mosade den med en gaffel. Löken skivar du tunt och steker sedan i olja, över svag värme, en ganska lång tid (25-30 minuter). Då blir de söta och mjuka och goda. Salt och peppra. 
 
Avokado och sesamfrön: Mosa en halv liten avokado. Smaksätt med citronsaft och salt. Toppa med sesamfrön.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser jättegott ut.

Svar: Tack snälla! :)
Louise Laurenius

2019-01-26 @ 21:15:07
Postat av: bokep bocil

I am in fact thankful to the holder of this web page who has
shared this great piece of writing at at this time.

2024-06-09 @ 14:56:06
URL: http://https://fkh.unair.ac.id/new-fkh
Postat av: link bokep

Wow, marvelous blog format! How long have you been running
a blog for? you made running a blog look easy. The entire look of your site is fantastic, let alone the
content material!

Postat av: link bokep

I like it when individuals come together and share thoughts.
Great site, continue the good work!

2024-08-21 @ 13:34:19
URL: http://https://tawatoto.com/
Postat av: link bokep

Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it ;) I will revisit once again since
I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you
be rich and continue to help other people.

2024-08-22 @ 12:52:24
URL: http://https://tawatoto.com/
Postat av: link bokep

Hurrah! After all I got a web site from where I be capable of genuinely take valuable information concerning my study
and knowledge.

2024-08-24 @ 22:52:26
URL: http://https://tawatoto.com/
Postat av: link bokep

great publish, very informative. I wonder why the other
experts of this sector do not understand this.
You must proceed your writing. I'm confident,
you've a huge readers' base already!

2024-08-25 @ 09:20:16
URL: http://https://tawatoto.com/
Postat av: situs bokep

Howdy! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?

My website looks weird when viewing from my apple iphone.
I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this
issue. If you have any recommendations, please share. Cheers!

2024-08-26 @ 12:40:15
URL: http://https://aotla.org/
Postat av: film porno

Unquestionably consider that that you stated. Your favorite reason appeared
to be at the internet the simplest thing to take note of.
I say to you, I definitely get annoyed while other folks consider issues that they plainly do not recognise about.
You managed to hit the nail upon the highest as neatly as defined
out the whole thing with no need side effect ,
other folks could take a signal. Will probably be back to get more.
Thanks

Postat av: bokep indoxxi

hello there and thank you for your information – I've certainly picked up anything new
from right here. I did however expertise a few technical issues using
this web site, as I experienced to reload the site
a lot of times previous to I could get it to load correctly.
I had been wondering if your web host is OK? Not that I
am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and
can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
Well I am adding this RSS to my email and could look out
for a lot more of your respective exciting content.

Make sure you update this again very soon.

Postat av: bokep jepang

That is very interesting, You're a very skilled blogger.
I've joined your rss feed and stay up for in quest of more of your magnificent post.
Also, I have shared your web site in my social networks

Postat av: bokep jepang

I feel this is among the most significant info for me. And i'm satisfied studying your article.

But wanna commentary on few basic things, The site taste is ideal, the articles is in point of fact great : D.
Just right process, cheers

2024-08-27 @ 11:36:54
URL: http://https://siakad.strada.ac.id/
Postat av: situs porno

I really like what you guys tend to be up too.
This type of clever work and reporting! Keep up the good works
guys I've added you guys to my personal blogroll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0