Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Glutenfritt bananbröd på två vis till frukost

Ni vet det glutenfria bananbrödet jag bakade igår? Det har legat i min kyl hela natten och bara väntat på att få ätas upp. Eller, det är väl egentligen jag som har väntat på att få äta upp det. Ibland blir jag så exalterad över frukost att jag har svårt att sova. Det är sant. Jag älskar frukost - helt klart dagens bästa mål!
 
Jag rostade två skivor av bananbrödet i en torr panna. Sedan toppade jag den ena med jordnötssmör, krossade jordnötter och hela jordnötter. Har jag sagt att jag är ett fan av jordnötter? Några skivor banan på det och mackan var klar. Den andra toppade jag med ricotta, ringlade över lite honung, och strödde sedan över massa blåbär. Lite mynta och kokosflingor så var även den mackan klar. Mumsfilibaba!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0