Mera!

Om Citroncest Följ mitt liv i Milano Instagram Kontakt

Receptvideo: hemmagjort jordnötssmör

Hej på er! Jag vet inte hur många gånger jag har berättat för er hur lätt det är att göra sitt eget jordnötssmör. Superenkelt! Men för att ge er det ultimata beviset, så får ni här också en video som jag gjort för Chef in Camicia. Det var egentligen inte meningen att jag skulle göra denna videon, men jag hade jordnötter över från ett annat recept, så jag slängde ner dem i mixern! Och tio mixade minuter senare var jordnötssmöret klart! Ni behöver inte addera något annat. Möjligen lite salt för extra smak, men absolut inget socker, någon vätska eller konstiga E-ämnen. Naturligt gott, helt enkelt!
 
Så vad kan ni göra med jordnötssmöret när det väl är klart. Låt mig ger er några tips - ni hittar fler i Receptbanken i menyn här ovan.
 
Ni kan toppa äppelskivor med jordnötssmör och annat smarrigt för det ultimata mellanmålet.
 
Nu när hösten är på ingång och vi vill äta varmare frukost, kan den här bakade havregrynsgröten toppad med jordnötssmör vara den perfekta starten på dagen. 
 
Om ni dock fortfarande är sugen på (nyttig) glass till frukost, så testa den här bananglassen med smak av jordnötssmör, kombinerad med mangosorbet - bästa smakkombon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0